Fotostuudiod Tallinnas

Tallinnas olen aastaid pildistanud ühes Eesti populaarseimas stuudios, Tulbi fotostuudios, mis on tuntud oma kaunite ja detailideni läbimõeldud luksuslike disainidega.

Aadress: Pärnu mnt. 142 (Donte ärikeskus).

Tulbi fotostuudios on 4 erinevat stuudioruumi, väga laialdaste ja erinevate võimalustega, nii ametiportreede, buduaari, beebiootuse, perepiltide, reklaamfotode kui ka kõige muu pildistamiseks.

Alates 17.10 on Tulbi stuudio 3 stuudioruumi valdavalt jõuludekoratsioonides ja üks saal jääb jõuluvabaks.

Saal ArtDeco

Kõige suurem saal, heledates toonides. Ruumi ühes osas on mahedates toonides kaminanurk, valge telliskivi sein ja vlge baldahiinvoodi ning teises osas skandinaaviapärane hele sein ja valge puitpõrand kõrge akna juures – ideaalne naturaalse valgusega pildistamiseks päevavalgel ajal.

Art Deco ruumi jõulutoonid:

Jõulusessioonid Tallinna fotostuudios Art Deco saal

Saal Loft

Tumedamates toonides väiksem, hubane saal koos suure aknaga ja laia aknalauaga. Ühes otsas kõrge tume sein ja teises hele reljeefne sein. lisaks roheline antiikses stiilis uks ja kõrge seinapeegel.

Loft saali jõulutoonid:

Jõulupildistamised Tallinnas 2024 Loft saal

Saal Lime

Väiksem maast laeni aknaga saal. Tekstuursein beezides toonides.

Lime saali jõulutoonid:

Jõulupildistamised Tallinnas Lime saal

Saal Sydney

Kõige suurem tsükloraama ja pabertaustadega saal. Kunstipärane hall sein. Hele puitliistudega sein. Kõrged aknad. Ideaalne ametiportreedeks, toote ja moefotodeks aga ka buduaariks, beebiootuseks ja kõige muu pildistamiseks.

See saal jääb jõulude ajal jõuludekoratsioonide vabaks.

Lisaks Tulbi stuudiole olen valmis tulema pildistama ka teistesse sinu poolt valitud stuudiotesse. Eelduseks peab olema, et stuudiot renditakse fotograafidele tunni kaupa.

Fotosessiooni broneerimiseks või lisainfo küsimiseks kirjuta mulle.

Sessioonide hinnakirja leiad siit.